Game Review: Warcraft 3 Reign Of Chaos

Graphics 4.5

Blizzard had beloofd om Warcraft 3 anders te maken dan de originele RTS spellen. En dit is ze in alle opzichten gelukt. Blizzard maakt gebruik van een zelf gemaakte 3D engine, die het spel een zuivere 3D look geeft.
Doordat de complete gameplay nu 3D is geworden is de verhaal lijn tussen de missies door niet meer in filmpjes zoals vroeger, maar gewoon zoals de gameplay zelf is. Toch zie je dat de techniek voor dit soort spellen nog vol in ontwikkeling is want ik merk af en toe wat vierkante afwerking. Schouders die bijvoorbeeld vierkant zijn??? Voor de rest heb ik het spel nog niet kunnen betrappen op schoonheid foutjes.

Geluid 4.5

Het geluid heeft ook volop de aandacht gekregen. Het is compleet dolby surround en de details zijn ook niet mis. De stemmen van de karakters in het spel zijn zeer duidelijk te horen en tijdens de verhalen tussendoor kun je alles duidelijk verstaan. Ook de gevechten kun je volop van mee genieten de rammende zwaarden zijn goed door de luidsprekers van je computer te horen.