FOK! Wat een weer: veel regen

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het bewolkt en regent het op veel plaatsen. De zuid- tot zuidoostenwind is matig.

Vanmiddag begint op de meeste plaatsen met regen. In het noordoosten blijft het de hele middag regenen. Elders wordt het van het zuidwesten uit droger met mogelijk wat zon, maar er blijven enkele buien voorkomen. Daarbij is een kleine kans op onweer. De middagtemperatuur varieert van 11°C in het noorden tot 14°C in het zuiden. De wind gaat uit het zuidwesten waaien en is matig, vlak aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.

Vanavond zijn er in het noorden enkele buien, in het zuiden wordt het droog. De wind waait uit het zuidwesten en is boven land matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, aan de zuidwestkust mogelijk hard, windkracht 7.

Komende nacht is het eerst tijdelijk droog, maar al snel gaat het in het zuidwesten regenen. Deze regen trekt in de loop van de nacht naar het noordoosten. De temperatuur daalt tot 8°C. De wind komt uit het zuiden en is boven land matig, aan de westkust eerst nog krachtig, windkracht 6.

Tot morgen!

                   

Zonsondergang in het Noordsterpark in Wormerveer (Foto: DJMO)
Zonsondergang in het Noordsterpark in Wormerveer (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.