Sony test pc-support voor PS VR2 en toont interessante aankomende releases

Sony is momenteel bezig met het testen van pc-ondersteuning voor zijn PlayStation-headset, de PS VR2. Dat blijkt uit de meest recente PlayStation blog. In de blog worden ook games als Zombie Army VR en The Wizards - Dark Times besproken.

"We zijn momenteel bezig met tests om PS VR2-bezitters nog meer titels via de PC te kunnen bieden, als aanvulling op de beschikbare titels die momenteel via de PS5 te spelen zijn", zo luidt een citaat uit het stuk. Hopelijk komen daar spoedig meer details over naar buiten.

Verder lijkt er aardig aan de weg getimmerd te worden door verschillende studio's om VR-content te ontwikkelen en hebben enkele games inmiddels een releasedatum. Zo is per vandaag de fantasy-shooter The Wizards - Dark Times: Brotherhood beschikbaar, komt op 12 maart de city-builder Little Cities: Bigger! uit en verschijnt de time-travel/parcour-game Wanderer: The Fragments of Fate op 27 juni. Het veelbesproken Zombie Army VR komt ook dit jaar, maar heeft nog geen releasedatum. Bekijk voor een overzicht van alle aankomende titels de hierboven gelinkte PlayStation blog.