Warhammer 40.000: Space Marine 2 uitgesteld naar 2024

Het langverwachte Warhammer 40.000: Space Marine 2 is uitgesteld naar midden 2024. Focus Home Entertainment heeft langer de tijd nodig om het spel zo goed mogelijk te maken om zo aan de hoge verwachtingen van spelers te kunnen voldoen.

Warhammer 40.000: Space Marine 2 is een van de meest gewilde games op Steam (ruim 1 miljoen keer op de wenslijst gezet). Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Warhammer 40.000: Space Marine 2 in december dit jaar uit zou komen. In plaats daarvan wordt nu in december de nieuwe releasedatum bekendgemaakt. Momenteel staat het spel gepland om in de tweede helft van 2024 uit te komen.

Warhammer 40.000: Space Marine 2 is het langverwachte vervolg van Warhammer 40.000: Space Marine dat in 2011 uitkwam. In dit tweede deel kruip je als speler wederom in de huid van de Ultramarine Captain Titus. Voor de mensen die niet bekend zijn met het Warhammer universum: Space Marines zijn door de Emperor gecreëerde supersoldaten die in staat zijn de grootste gruwels van het universum het hoofd te bieden. Dit varieert van Orcs tot Tyranids tot demonen en alles wat daar tussenin zit. In de trailers van Warhammer 40.000: Space Marine 2 is te zien dat we het dit keer vooral tegen de Tyranids mogen opnemen. Het belooft in ieder geval weer een bloederig spektakel te worden. Voor alle fans die op dit spel zitten te wachten. Helaas, maar we moeten nog even geduld hebben. Mocht je echt niet kunnen wachten op een nieuwe Warhammer 40k game, in mei is de oldschool shooter Warhammer 40k: Boltgun uitgekomen (die behoorlijk succesvol was) en op 7 december komt de nieuwe rpg Rogue Trader uit.