Uitslag Feyenoord - Vitesse

Feyenoord heeft in de Eredivisie een ruime overwinning geboekt tegen Vitesse. In de Kuip werd het 4-0.

Feyenoord, waar Justin Bijlow terugkeerde van een blessure, ging fel van start en dit resulteerde al snel in een doelpunt. Stengs zorgde voor 1-0. De thuisploeg was in de eerste helft heer en meester en nadat onder anderen Gimenez en Stengs nog kansen hadden gemist, was het Gimenez die nog voor rust voor de 2-0 zorgde.

Gimenez zorgde met een goede assist ook dat Geertruida de 3-0 kon scoren maar een tegenvaller was dat de Mexicaan daarna geblesseerd uitviel. Nadat ook Minteh geblesseerd het veld moest verlaten ging de storm van Feyenoord liggen maar de 4-0 kwam er alsnog, invaller Milambo zorgde voor het laatste doelpunt.