Uitslag Feyenoord - sc Heerenveen

Feyenoord heeft een zeer makkelijke overwinning geboekt tegen sc Heerenveen. In de Kuip wonnen de Rotterdammers met maar liefst 6-1 en lijken daarmee klaar te zijn voor de Champions League, die aankomende dinsdag thuis tegen Celtic begint.

Feyenoord kende een makkelijke middag tegen sc Heerenveen. In de Kuip stond de ploeg van Arne Slot al na twintig minuten al met 3-0 voor dankzij goals van Luka Ivanusec, Mats Wieffer en Igor Paixão. Simon Olsson deed voor Heerenveen halverwege de eerste helft wat terug, maar het zou nooit een wedstrijd worden tussen de beide ploegen.

In de tweede helft liep Feyenoord uit naar een 6-1 overwinning. Santiago Giménez, Yankuba Minteh en Ondrej Lingr waren de doelpuntenmakers voor de Rotterdamse club en daarmee lijken ze klaar voor de Champions League, die komende dinsdag met een thuiswedstrijd tegen Celtic begint.