FOK! Wat een weer: wisselvallig

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedemorgen!

Vanochtend is er weinig ruimte voor de zon en komen er vooral in het westen enkele buien voor. De zwakke wind neemt toe naar matig en gaat uit het westen waaien.

Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Er trekken enkele buien over het land, mogelijk met onweer en kans op windstoten tot 60 km/u. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 18°C in het noorden tot 23°C in het zuiden. De wind komt uit het westen en is matig.

Vanavond klaart het van het westen uit op. In het oosten komen eerst nog enkele buien voor, met daarbij een kleine kans op onweer. Er staat een matige wind uit een westelijke richting.

Komende nacht is het overwegend droog maar in het westen kan lokaal een bui voorkomen. Er staat weinig wind, in het Waddengebied is de wind westelijk en matig. De minimumtemperatuur ligt vlak aan zee rond 14°C, verder landinwaarts rond 10°C. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

"Even bij de nevel achter kijken" (Foto: PLY)
"Even bij de nevel achter kijken" (Foto: PLY)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.