'Making of' de muziek van Hogwarts Legacy

Warner Bros. Games en Avalanche Software hebben een behind the scenes video vrijgegeven, "Making the Music", voor "Overture to the Unwritten" en andere composities die voorkomen in het aankomende spel Hogwarts Legacy dat op 10 februari 2023 zal verschijnen.

In "Making the Music" neemt het team van componisten en geluidsproducenten van Hogwarts Legacy fans mee achter de schermen van hun besluitvormingsproces en de complexiteit van het creëren van nieuwe orkeststukken die zich afspelen in de tovenaarswereld van 1800. Componist Chuck E. Myers "Sea" beschrijft zijn ervaring met het werken aan Hogwarts Legacy gedurende de afgelopen vier jaar als een 'once in a lifetime' project. Audio Producer Nathan Ayoubi bespreekt hoe de muziek in Hogwarts Legacy de algemene ervaring voor de speler versterkt, omdat het tegelijkertijd nieuw en fris is en nostalgisch. Componist Peter Murray vertelt hoe het team deze nieuwe originele compositie in evenwicht bracht met de muziek van de films, terwijl componist J. Scott Rakozy de muziek beschrijft als kinderlijk ontzag en verwondering.

Hogwarts Legacy komt uit voor PlayStation 5 en PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One, Nintendo Switch en pc via de Steam en Epic Games Store.