Assassin's Creed viert 15 jaar bestaan

Ubisoft heeft in een stream van alles aangekondigd, behalve een nieuwe Assassin's Creed, die proberen ze nog tot september geheim te houden. Een gratis weekend van Assassin’s Creed Origins luidt de festiviteiten in en de komende maanden kunnen spelers verrassingen, samenwerkingen, beloningen, community-activiteiten en méér ontdekken.

Spelers krijgen toegang tot nieuwe gratis content in Assassin’s Creed Valhalla, dankzij de ondersteuning van Year 2, met de terugkeer van festivals, het Mastery Challenge Pack 2, de Armory-functie en nieuwe grotten om te verkennen. Ook kunnen spelers deze zomer gratis deelnemen aan Odin’s rogue-lite geïnspireerde reis naar de regio Nilfheim met de nieuwe gamemodus The Forgotten Saga, die een nieuwe kijk biedt op de gameplay. Fans kunnen zich aan het einde van het jaar verheugen op nog een laatste verrassing, waarbij de Assassin’s Creed-teams de laatste episode van het verhaal van Eivor onthullen als gratis hoofdstuk voor alle spelers.

De Assassin’s Creed-teams nodigen alle spelers uit om zich in september bij hen aan te sluiten om de toekomst van Assassin’s Creed te onthullen tijdens een zeer speciaal evenement.