FOK! Wat een weer: motregen, daarna zonnig

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Vanochtend begint in het zuidoosten bewolkt met wat regen en motregen. Verder is het vandaag vrijwel overal droog en komen er flinke zonnige perioden. De middagtemperatuur loopt uiteen van 14°C in het noorden tot 19°C in het zuidoosten. De west- tot noordwestenwind is matig, in het noorden geleidelijk vrij krachtig en op de Wadden krachtig.

In de nacht van vrijdag op zaterdag is het wisselend bewolkt met vooral in de noordelijke helft enkele buien, mogelijk met onweer of korrelhagel. De minimumtemperatuur wordt 9 à 10°C. De west- tot noordwestenwind is boven land zwak tot matig, aan zee en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig.

Zaterdag overdag is het half tot zwaar bewolkt met vooral in het noorden en oosten een enkele bui. De middagtemperatuur loopt uiteen van 13°C in het noorden tot 17°C in het zuiden. De noordwestenwind is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

Het was prima vertoeven rondom Austerlitz (Foto: DJMO)
Het was prima vertoeven rondom Austerlitz (Foto: DJMO)

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!