World of Tanks Blitz introduceert Nederlandse map

"Hup Holland Hup" moeten ze op het kantoor van World of Tanks Blitz hebben gedacht. Want voor het eerst komt er een map in the spel met een Hollandse tintje. In de nieuwe map, genaamd Molendijk, kun je naar hartenlust tekeer gaan tussen onze bekende windmolens en tulpenvelden.

Molendijk speelt zich af op een zonnige dag en overal staan kleurrijke tulpen in volle bloei en draaien de molens. Als je even doorrijdt kom je in the dorpje terecht waar je typische Nederlandse gebouwen en smalle straatjes tegenkomt. De ontwikkelaars hebben bewust voor twee compleet verschillende omgevingen in één map gekozen zodat de matches zo gevarieerd mogelijk kunnen zijn qua gameplay betreft. Het centrum is perfect voor zware tank tactieken en op het platteland zullen snellere voertuigen voordelen hebben. Er zijn ook continue veranderende elementen in de map. Zo zweeft er een branded luchtschip en breken er op diverse plaatsen branden uit.

Molendijk maakt deel uit van Update 8.8 voor World of Tanks Blitz. Geef je onderzoeksvoortgang een boost door de XP-vermenigvuldiger voor je eerste overwinningen van de dag te vernieuwen, bekijk je prestaties op het bijgewerkte scherm met gevechtsresultaten, en speel met een de volgende batch tanks met nieuwe graphics: de Cruiser II, Bat.-Châtillon 25 t, en ISU-152.

World of Tanks Blitz is cross-platform speelbaar op Nintendo Switch, Steam, iOS, Android, Windows en Mac OS X.