Uitslag Fortuna Sittard - FC Utrecht

FC Utrecht heeft zich nog niet hersteld van de uitschakeling mid week in de beker. De Utrechters speelden zojuist met 2-2 gelijk bij Fortuna Sittard.

Al na negen minuten moest FC Utrecht verder zonder Ter Avest nadat een harde voorzet in het gezicht van de verdediger terecht kwam. In de 21e minuut kwam FC Utrecht op voorsprong nadat Mahi de bal van een meter of 20 afstand in de rechter onderhoek schoot. Twee minuten later kwam Fortuna echter weer op gelijke hoogte. Cox schoot de 1-1 binnen na een vrije trap.

Vijf minuten na rust kwam Utrecht weer op voorsprong. Van de Streek tikte de bal van dichtbij binnen. Even daarna maakte Fortuna bijna gelijk maar het schot van Seuntjens kwam niet verder dan het scheenbeen van Van der Hoorn. Flemming was even daarna gevaarlijk maar oog in oog met de doelman van Utrecht won die laatste. In de rest van de tweede helft waren de bezoekers duidelijk de betere partij, maar de kansen die ze kregen om de voorsprong te vergroten benutten ze niet. In de 77e minuut kwam Fortuna wederom weer op gelijke hoogte. Het was Flemming die op aangeven van Cox de 2-2 binnenknikte.

Fortuna Sittard

2 - 2

FC Utrecht

 23' Cox
 77' Flemming
   21' Mahi
 50' v.d.Streek
 
 Gele kaart: Cox, (Fortuna Sittard), v.d.Streek, Maher, Janssen, (FC Utrecht)
 
Stadion: Fortuna Sittard Stadion , Sittard
Toeschouwers: 0
Arbiter: Pérez
 
Opstelling:   Opstelling:
v.Osch
Tirpan (Pinto/ 70)
Lonwijk (Angha/70)
Samaris
Janssen
Cox
Tekie
Duarte
Rienstra (Noslin/88)
Seuntjens
Flemming
  Paes
Ter Avest (v.Overeem/ 17)
v.d.Hoorn
Janssen
Zagre
Maher
v.d.Streek
Timber (Dalmau/86)
Gustafson (Maddy/86)
Douvikas (Balk/ 71)
Mahi