FOK! Wat een weer: Het blijft nog even heerlijk weer

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Hallo!

FOK! Wat een weer! En dat is het. Droog, zon, soort van warmte, de zomer klopt aan de deur. Ook vandaag was het weer genieten. Zon, droog en warm. Dat gaat voorlopig nog even blijven, donderdag kunnen we de eerste neerslag pas verwachten dus blijf ik nog even bij nu. 

Vanavond blijft het vanzelfsprekend droog, is er nauwelijks bewolking en is de temperatuur aangenaam. Vannacht zijn de minimumtemperaturen 7 graden in het noorden tot 12 in het zuiden. Dat wordt dus lekker met het raam open slapen zonder te bibberen of tegen je partner aan te kruipen. Of eh, wacht. Hou het maar op zonder bibberen want FOK!kers hebben immers geen partner. Maar de zolderkamer is in ieder geval lekker warm door de afgelopen dagen.

Morgen zal deze nog wat meer opwarmen, de temperaturen zijn dan van 19 graden in het noorden tot maar liefst 26 graden in het zuiden. De wind is er nauwelijks en als deze er is, zal deze vanuit het oosten zijn.

Het slechte nieuws komt altijd als laatste en nee, dat is geen neerslag maar wel sluierbewolking, maar dat is alleen als je in het noordoosten woont, zoals de provincies Drenthe en Groningen, maar dat is later op de dag. 

Ook in Kwadijk was het prachtig weer (Foto: Charged)
Ook in Kwadijk was het prachtig weer (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.