FOK! Wat een weer: genieten!

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Hee hallo!

Wat is het toch genieten geblazen, ondanks dat er af en toe een wolkje voor de zon zit.

In het noorden en westen is het bewolkt, elders is het zonnig. De bewolking lost in de ochtend op, alleen het noordelijk kustgebied blijft gevoelig voor bewolking. Het blijft droog. De maxima liggen tussen 13°C in het Waddengebied en 23°C in het zuidoosten. De wind komt uit noord tot noordoost en is zwak tot matig.

In de nacht van zondag op maandag is het onbewolkt en in de noordelijke helft kan er mist ontstaan. De minimumtemperatuur ligt tussen 11°C aan zee en 6°C plaatselijk in het noorden en oosten. Er staat een zwakke tot matige noordoostelijke wind.

Maandag overdag is het zonnig. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C in het noorden tot 25°C plaatselijk in het zuiden. Er staat een zwakke tot matige wind uit oost tot noordoost.

Ik zou zeggen: ga lekker buiten wandelen, fietsen, tuinieren of gewoon genieten van het prachtige weer. We hebben er lang op moeten wachten. (Bron: KNMI)

De duinen in Schoorl, waar het overwegend bewolkt was vanmiddag (Foto: DJMO)
De duinen in Schoorl, waar het overwegend bewolkt was vanmiddag (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.