FOK! Wat een weer: rustig met in het noordoosten een buitje

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Een hartelijk goede avond allen

Zondag was een prima dag, het was op een spatje na in het noordoosten droog en begon de dag zonnig. Het was een heerlijke zondagochtend om te wandelen of te fietsen, of om gewoon lekker buiten te zijn. Tegen het eind van de ochtend zag ik de bui al hangen en fietste ik naar huis. 

Zondagavond kon er in het zuidoosten nog een buitje vallen, elders zal het overwegend bewolkt zijn en fris met 7 tot 10 graden dalend tot 4 graden. In de nacht zijn er opklaringen en is de temperatuur rond het vriespunt tot 5 graden in het zuiden. 

Vanmorgen begint bewolkt, maar niet overal. In het noorden en oosten kan nog een bui vallen. Overdag wordt het 10 graden op de wadden tot 15 graden in het zuiden. Al met al mogen we dus niet klagen, al is het nog altijd wat frisser maar daar komt op de lange termijn verandering in. Met een dag of 10 zitten we heerlijk tussen de 15-20 graden.

Maar eerst vandaag, en dinsdag want er ligt iets op de loer... 

Ik zag de bui al hangen.. (Foto: _UserName_)
Ik zag de bui al hangen.. (Foto: _UserName_)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.