FOK! Wat een weer: helder, later bewolking dat weer gaat

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Het is vrijwel onbewolkt, maar in het oosten en zuidoosten drijven enkele wolkenvelden vanuit Duitsland binnen. Later vanochtend ontstaan er stapelwolken die in de avond weer oplossen. Het blijft droog. De maximumtemperatuur komt uit rond 12°C bij een zwakke tot matige noordoostenwind.

In de nacht naar zaterdag is het opnieuw vrij helder. De noordelijke wind is matig, vlak aan zee vrij krachtig en de minimumtemperatuur varieert van 3°C in het westen tot rond het vriespunt in het oosten van het land.

Zaterdag begint zonnig maar al gauw ontstaan er weer stapelwolken. Het blijft droog en de temperatuur loopt op naar 12-13°C, vlak aan zee blijft het enkele graden koeler. De noordelijke wind is matig, vlak aan zee vrij krachtig en in de middag draait de wind aan de westkust naar noordwest. (Bron: KNMI)

Mooi zicht vanuit Pukeko nabij Zwiggelte (Foto: Pukeko)
Mooi zicht vanuit Pukeko nabij Zwiggelte (Foto: Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.