FOK! Wat een weer: zonnige namiddag, in het (zuid)oosten kans op een buitje

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Vandaag is het wisselend bewolkt en lokaal komt een bui voor. Aanvankelijk is er plaatselijk grondmist aanwezig. In de loop van de ochtend en middag ontstaan er meer buien, met name in het oosten mogelijk met korrelhagel. In de avond wordt het op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. De wind wordt noordelijk en matig, aan de kust in de middag en avond mogelijk vrij krachtig.

In de nacht van woensdag op donderdag zijn er landinwaarts brede opklaringen en kan er plaatselijk een mistbank ontstaan. In het westen en zuidoosten is er meer bewolking en in het westen is nog kans op een bui. De minimumtemperatuur loopt uiteen van enkele graden boven nul aan de kust tot -4° in het oosten. De wind is zwak, aan zee matig uit een noordelijke richting.

Donderdag overdag ontstaan er stapelwolken en blijft het op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur ligt rond 10°C. De wind wordt noordoostelijk en matig, aan de zuidwestkust later op de dag mogelijk vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Het was prachtig wandelweer  (Foto: Partner van _UserName_)
Het was prachtig wandelweer (Foto: Partner van _UserName_)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.