Taxi Chaos ligt 22 april in de winkels

Mindscape heeft aangekondigd dat Taxi Chaos 22 april in de winkels komt te liggen. Mochten die nog dicht zijn: de game is al digitaal verkrijgbaar.

In deze moderne versie van de klassieke taxigames verdienen spelers hoge bedragen door klanten met succes op te halen en af te zetten op de bestemming van hun keuze. Haast je door de straten van New Yellow City om de gekste klanten op te pikken en ze zo snel mogelijk op tijd af te zetten.

In Taxi Chaos draait alles om snelheid: alles is geoorloofd om de passagier zo snel mogelijk naar de plaats van bestemming te brengen. Als speler kun je extra geld verdienen met riskant rijgedrag, denk hierbij aan ‘near misses’, racen met je turbo en het maken van sprongen om zo de snelste routes door New Yellow City te ontdekken, maar pas op want als je een andere auto raakt ben je je opgebouwde combo meteen weer kwijt.

Test je rijvaardigheid en verbeter ze in drie verschillende spelmodi. Ga voor de klassieke ervaring in Arcade-modus, cruise in je eigen tempo in Free Roam of ga voor een echte uitdaging in Pro-modus.

Taxi Chaos is nu digitaal beschikbaar op PlayStation 4 en PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S | X en Nintendo Switch. De game komt op 22 april fysiek uit in Europa voor PlayStation 4 voor respectievelijk € 29,99 en voor Nintendo Switch voor € 34,99.