FOK! Wat een weer: somber en veel wind

Hallo!  

Voor komend weekend ziet het er niet echt gezellig uit buiten. De zon blijft grotendeels verstopt en af en toe valt er enige lichte regen of motregen. gisteren scheen de zon nog wel af en toe en bleef het op de meeste plaatsen droog. Slechts heel lokaal viel er een buitje. In de middag begon het in het noorden te betrekken en uiteindelijk viel er daar ook wat regen.

Vandaag en deels morgen zitten we dan in vochtige en vrij warme lucht. Zoals ik zei, is het meest bewolkt met af en toe wat regen. Zondagmiddag passeert het koufront met wat meer regen. Vandaag ligt het kwik tussen de 18 en 22 graden, morgen is het enkele graden warmer tot in de loop van de middag het koufront gepasseerd is.

Er staat dit hele weekend ook veel wind. Meestentijds krachtig tot hard aan zee en vrij krachtig in het binnenland. De wind komt uit het west-zuidwesten. 

Fijn weekend!

Meer weer op FOK!

Gemaakt aan de Purmerringvaart bij Purmerend, 15.39 uur. (Foto: Pukeko)
Gemaakt aan de Purmerringvaart bij Purmerend, 15.39 uur. (Foto: Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.