FOK! Wat een weer: mooie liedjes duren nooit lang!

Goeeidag!

Was me dat een verademing zeg! Eindelijk eens een dagje met weinig tot geen zon. Bovendien viel er ook wat regen. Veel was het allemaal niet, want op de meeste plaatsen viel er slechts 1 tot 4 mm, en sommige plekken zelfs nog wat minder. Ik was één van de weinige gelukkige die maar liefst 4 mm kon aftappen. De tranen liepen bijna over mijn wangen van geluk.

Toch waren er dit weekend ook wat actievere buien actief. Zeker in het noordoosten was dat het geval. Het kwam er zelfs tot onweer en hagel en lokaal viel er meer dan 10 mm. In het grootste deel van het land was de regen van vandaag een piepklein druppeltje op een gloeiende plaat.

Dit was het namelijk alweer. Voor de komende 10 tot 12 dagen wordt er geen druppel regen meer verwacht en schijnt de zon volop. De temperaturen lopen daarbij niet al te hoog op en liggen de hele week tussen de 19 op de Wadden tot 23 in het zuiden. 

Kortom, het weer zit volledig op slot en voor de echte weer c.q regenliefhebbers zal het verschrikkelijk afzien worden. Ik word er echt moedeloos van. Het huilen staat mij nader dan het lachen, maar ja, ik zal het maar weer moeten uitzitten. Nederland is gewoon het afvoerputje van Europa qua leuk en interessant weer geworden.  

Meer weer op FOK!

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.