FOK! Wat een weer: voorlopig niks bijzonders

Moggé!

Voorlopig is dit even de laatste keer dat ik met een eigen verhaaltje kom. De vooruitzichten voor zeker de komende tien dagen zijn duidelijk en daar valt geen eer aan te behalen voor een weerman. Ik heb inspiratie nodig en dat is er gewoon de komende tijd absoluut niet, ik heb ook al tegen mijn collega's gezegd dat ik er 's-morgens wel een KNMI op pleur als het echt niet anders kan. Elke dag bespreken we rond het einde van de dag wie hem doet, maar om me de hele dag met die vraag bezig te houden, daar heb ik helemaal geen zin in.

Verder kan ik ook niet elke dag de clown uithangen door een beetje raar te doen met gekke berichten ofzo.

Ik kan wel wat gaan vertellen over het weer in Europa, maar ook dat heeft geen enkele nut. Heel Europa zit vrijwel op slot dus niemand kan op reis. Ik kan wel vertellen dat het vandaag onweerde in Spanje, maar ook dan val ik in herhaling plus dat vrijwel niemand daar wat aan heeft.

Zodoende kan ik vandaag nog vertellen dat het momenteel al droger is dan in 2018. Misschien breken we deze maand wel het all-time-high record van 2007 met 0,2 mm in De Bilt. Momenteel is daar 0,1 mm gevallen, en de vooruitzichten liegen er niet om.

Kijk, het is voor veel mensen natuurlijk wel lekker weer, behalve voor de mensen met hooikoorts. 

Een weerman moet van alle markten thuis zijn, maar ik ben een amateur en stel zo mijn grenzen. Ik ga me de komende tijd richten op andere hobby's. Het is misschien niet eens het weer zelf, maar ik heb er een bloedhekel aan om elke dag hetzelfde te moeten vertellen, want ik wil geen papagaai van mijzelf worden. 

Ik verdwijn niet, maar het zullen voornamelijk KNMI's worden van mijn kant vrees ik, of ik moet in een héél goede bui zijn.

Ooh ja, vandaag is het ook gewoon zonnig met maxima van 15 tot 21 graden. Net zoals morgen.

Vaarwel!  

Meer weer op FOK!

Gewoon een deuntje.  

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.