FOK! Wat een weer: jaja, actie in de tent!

Goeiedag!  

Eindelijk komt er weer wat reuring in de atmosfeer. Er komt een einde aan al dit niets zeggende non-weer van de laaste maanden. Het was werkelijk niet om aan te gluren buiten. Het was aanhoudend grijs, nevelig of mistig. De zon hebben we nauwelijks gezien deze maand. Maar met een beetje mazzel gaan hem we volgende week weer wat vaker zien. Echter daar staat een ware depressie-optocht tegenover. Vooral dinsdag is het uitkijken geblazen. Een randstoring koestert ambities om tot een venijnige storm uit te groeien. Het is zeker nog niet in kannen en kruiken, maar alle modellen laten dit zien. Ik hou het in de gaten.

Tot en met zondag houden we nog even dit vastgeroeste grijze weer vast, en daar maak ik geen woorden meer aan vuil. Alleen als je mazzel hebt kan hier en daar even de zon doorbreken. Het wolkendek kan echter ook grotendeels gesloten blijven. 

De temperaturen liggen tot in het weekend tussen de 4 en 8 graden, en er staat nog weinig wind. 

Tot snel!  

Meer weer op FOK!

Watermolen in Maastricht (Foto: KlapMongeaul)
Watermolen in Maastricht. (Foto: KlapMongeaul)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.