FOK! Wat een weer: hogedrukweer

Hallo!

De dag begon gisterochtend met een prachtig kleurenspektakel in de lucht. Ik heb er vele foto's van gezien. De komende dagen kunnen we dat misschien wel vaker gaan zien.

Ik heb het gistermiddag al een beetje verklapt wat het weer gaat doen komende week. Het is rustig en droog hogedrukweer. Op het ene moment is er wat zon, en op het andere moment zijn er weer meer wolkenvelden. Droog blijft het sowieso deze week. Het wordt wel ietsje frisser, maar het is geen aanzet tot winterweer. Komende nachten kan het 1 tot 3 graden vriezen. Overdag wordt het echter een graad of 6, dus er kan zich zeker geen ijsvloer ontwikkelen. In het weekend wordt het dan weer zachter.

Het noodweer in Spanje heeft inmiddels drie levens gekost. Ook vandaag was het er weer goed raak. Eigenlijk spreidde dit gebied zich helemaal uit tot aan Griekenland. Pas in de loop van de week lijkt het daar wat op te knappen.

Tot ziens.  

Meer weer op FOK!

Fraaie zonsopkomst in W (Foto: Zus)
De lucht was vanmorgen prachtig. Mijn zus maakte deze foto vanuit Weesp. 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.