SoudmixshowGod Huisman terug op de buis

Henny Huisman komt weer op de buis! Na een jarenlange afwezigheid en vele smeekbedes bij verschillende tv-stations, durft zender SBS het met hem aan en zal de grootmeester in 2020 ons weer vanuit de kijkbuis toestralen.

Het nieuwe SBS-programma gaat Waar is dat feestje? heten. Huisman doet verslag van wilde schuurfeesten tot high society parties. De eerste opnames zijn al begonnen, maar de precieze eerste uitzenddatum is nog niet bekend.

Ook directeurtje Marco Louwerens is content. "Hoe leuk is het dat we een programma met, de toch legendarische, Henny Huisman gaan maken? Wij denken dat hij met zijn ontwapenende manier van doen en droge humor, de juiste man is voor dit programma. We gaan kijken hoe Nederland feestviert, maar dan wel door de ogen van Henny zelf, als ongenode maar zeer welkome gast.’’

De comeback van de legende lijkt een verrassing, aangezien de man zelfe deze week aankondigde het prima te vinden om niet meer op tv te komen en was hij terecht trots op wat hij had neergezet. Over Edsilia Rombley en Gerard Joling zei hij: "Bij haar jubileumconcert in Carré gaf Edsilia Rombley me de zetel waar normaal de koning zit. En Gerard Joling stuurt nog altijd vakantiekaartjes met lieve groeten. Ze zijn hun ome Henny nooit vergeten."

En zo is het Henny!