Vrouw (30) neukt zich te pletter, man feest verder

Seks op de vensterbank van een appartement op de negende etage, hartstikke geil. Kijk echter wel uit, want in het Russische Sint Petersburg is dat stevig uit de hand gelopen, met een dode vrouw als resultaat.

De 30-jarige vrouw en de één jaar jongere man gingen stevig tekeer op de vensterbank. Zo stevig zelfs, dat ze naar beneden denderden, via het struikgewas de straat op. Meneer had geluk: hij kwam bovenop zijn partner terecht, waardoor zijn val werd gebroken. De vrouw had minder geluk, zij kwam om het leven.

Zoals we allemaal weten ben je doorgaans flink geschrokken als je met je sekspartner negen etages naar beneden stort, maar voor deze man viel het allemaal mee. Hij was al zo ver heen dat hij weer opkrabbelde, de hevig bloedende vrouw liet liggen en weer naar binnen ging om te feesten. Pitbull zei het immers al: "Que no pare la fiesta...don't stop the party!"

Door getuigen werd de politie gebeld en zij troffen de dode vrouw op het asfalt aan - na nog even bekogeld te zijn met een dweil (?). Lokale media melden nog dat feestgangers voor de dodelijke val ook al een TV uit het raam gooiden. Waarom lokale media dat melden is ons een raadsel, maar het zal wel. Moord wordt door de politie niet uitgesloten.