Politie doet onderzoek naar overleden personen

Vrijdag 21 juni heeft de politie een overleden man aangetroffen aan het Fabriekslaantje in Tiel. Aangezien het nog onduidelijk is waaraan de man is overleden, wordt er nader onderzoek gedaan. De man werd rond 14:40 uur door agenten gevonden na meldingen van bezorgde buren. De 66-jarige bewoner bleek te zijn overleden.

Het lichaam is in beslag genomen en zal nader worden onderzocht. Ook wordt in de woning sporenonderzoek gedaan. Verder spreekt de politie met omwonenden en andere relevante personen.

Westdorpe
Ook in Westdorpe doet de politie onderzoek naar het overlijden van een onbekende man. Op zaterdag 22 juni 2019 rond 12:00 uur heeft de politie aan de Anthoniekade in Westdorpe het dode lichaam aangetroffen van een onbekende persoon. De politie kreeg de melding van een voorbijganger. Het lichaam lag in een weiland.

Ter plaatse werd de omgeving afgezet en is het team Forensische Opsporing is gestart met een onderzoek.Ook maakte de politiehelikopter foto’s van de omgeving. Omdat de politie een misdrijf niet uitsluit, komt zij graag in contact met mensen die informatie hebben die van belang kan zijn. Zij kunnen bellen met 0900 8844.