Getuigen gezocht na vondst gewonde man

Een vrouw belde donderdagochtend 30 mei rond 5:30 uur de politie toen zij een gewonde man op een parkeerplaats aan de Korsakovrode in Zoetermeer zag liggen. Het slachtoffer is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De politie startte een onderzoek en zoekt getuigen die weten wat er met hem gebeurd is.

Het slachtoffer, een 29-jarige man zonder vaste woonplaats, was niet aanspreekbaar. Hij droeg een identiteitsbewijs bij zich. Het is nog onduidelijk of er sprake is van een misdrijf en daarom zoekt de politie nu vooral getuigen. Het slachtoffer droeg een korte beige broek en een blauw trainingsjack van het merk Adidas. 

De politie deed buurtonderzoek in de omgeving. Verder stelden forensisch rechercheurs in de omgeving van de parkeerplaats sporen veilig. De politie is op zoek naar mensen die weten er is gebeurd met het 29-jarig slachtoffer of mensen die iets gezien of gehoord hebben. Zij worden verzocht contact op te nemen met de districtsrecherche op 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. Ook is de politie op zoek naar camerabeelden.