'Geen Diablo 4 op BlizzCon 2018'

Het zijn roerige tijden voor Blizzard-fans, en dan met name de fans die Diablo een warm hart toedragen. Op het tijdschema van BlizzCon 2018 is namelijk tijd ingepland voor ‘Diablo: What’s Next’. Een nieuw deel wellicht? Verwacht het maar niet, aldus Blizzard.

Heel vreemd is het niet dat bij veel fans de gedachte leefde dat er iets groots aangekondigd ging worden. Diablo was namelijk afwezig op BlizzCon 2017 en dit jaar staat er een panel over de gameserie op de planning vrijwel direct na de openingsceremonie op vrijdag 2 november. Echter lijkt het erop dat er geen al te grote aankondigingen gedaan gaan worden.

"BlizzCon 2018 is bijna daar en we zien een hoop geruchten over onze plannen voor Diablo," lezen we in een blogpost die Blizzard online heeft gezet. "Het zijn spannende tijden – we hebben meerdere teams die werken aan verschillende Diablo-projecten en we kunnen niet wachten tot we hier meer over kunnen zeggen … als de tijd rijp is."

Blizzard legt vervolgens uit dat ze misschien niet met de grote aankondiging komen waar fans op hopen, maar dat ze alsnog genoeg  over Diablo te vertellen hebben. “”Good things come to those who wait,” but evil things often take longer,” aldus de ontwikkelaar.

blizzcon diablo schema