'Ozzy neukt als een konijn'

Ozzy Osbourne, voormalig zanger van de legendarische rockband Black Sabbath, is al 69 jaar oud, maar volgens zijn vrouw Sharon kan Ozzy in bed nog flink tekeer gaan. Een eigenschap die in het verleden voor flinke problemen in het huwelijk zorgde.

The Prince of Darkness en zijn vrouw zijn na 37 jaar huwelijk nog steeds gelukkig met elkaar, ook al ging het stel in 2016 bijna uit elkaar nadat bekend werd dat Ozzy vreemdging met de persoonlijke haarstyliste. In totaal is Ozzy Sharon met zes vrouwen ontrouw geweest, maar tijdens de diepe huwelijkscrisis ging hij toch maar in therapie voor zijn seksverslaving en sindsdien is het vertrouwen tussen beiden langzamerhand weer hersteld.

Toch is de fysieke honger van de Britse zanger teveel voor Sharon. Tijdens een optreden in de Amerikaanse talkshow 'The Voice' vertelde Sharon honderduit over haar seksleven en de nimmer aflatende seksdrive van haar man. "Hij is net een konijn", aldus Sharon. "Het is echt een constant punt van discussie bij ons thuis."

Als Ozzy een konijn genoemd wordt, kan Sharon misschien een ijskonijn genoemd worden. De 65-jarige voormalige manager van The Smashing Pumkins en Coalchamber, wil alleen op specifieke dagen seks. "Alleen op speciale gelegenheden zoals verjaardagen, Kerstmis en vooruit, Thanksgiving."

"Geen wonder dat hij rondneukt!", grapt Sharon. "Nee serieus, dat doet hij niet meer, hij is een brave jongen", uitte ze hoopvol, maar misschien weet ze wel beter.

Ozzy mompelt nog altijd vol met spijt over deze slechte periode. "Ik maakte mijn vrouw van streek en ik maakte mijn gezin van streek. Ik hou heel erg van mijn vrouw en ik besef me heel goed wat een ongelooflijke sukkel ik geweest ben."