Politie vindt hennepkwekerij na schietpartij

Bij een schietincident aan de Auskamplanden in Enschede is afgelopen nacht een 40-jarige man uit Almelo gewond geraakt. De man is naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt het incident, maar kon nog geen verdachte aanhouden. Het onderzoeksteam wil graag in contact komen met iedereen die informatie over het incident heeft.

Wat er is gebeurd aan de Auskamplanden wordt onderzocht. Hierbij houdt de politie alle opties open, maar roept iedereen die iets opvallends gehoord of gezien heeft op zich te melden. Dat kan via het tipformulier op de website, het algemene nummer 0900-8844, maar ook anoniem via 0800-7000.

Een woordvoerder van de politie: "Wellicht zijn er mensen in de buurt die een camera aan hun woning hebben waarop personen of voertuigen te zien zijn die mogelijk met de zaak te maken hebben. Deze beelden kunnen belangrijk zijn voor het onderzoek en kunnen via het tipformulier opgestuurd worden."

Bij het onderzoek ter plaatse trof de politie in een woning in de buurt een hennepkwekerij aan. Deze wordt vandaag ontruimd.