Agent mept dochter in elkaar op school

Een video waarop te zien is hoe een vader, die notabene politieagent is, zijn dochter mishandelt op school is behoorlijk viral gegaan. In de video is te zien hoe vaderlief z'n dochter slaat, aan haar haren trekt en met een riem mishandeld. Dit alles vond plaats, where else, in Miami (Amerika). 

De vader was op het matje geroepen door de school omdat zijn dochter zich onbeschoft zou hebben gedragen tegen een leraar. Blijkbaar een aardje naar haar vaartje, want het was voor Raymond R. reden genoeg om zijn dochter, in het bijzijn van twee medewerksters van de school, in het kantoor van de directeur eens goed af te ranselen. 

Volgens de verklaring van de school was één van de vrouwen in verwachting en durfde ze daarom niet in te grijpen. Waarom de tweede vrouw niet ingreep is echter niet verklaard. Wel is volgens de school het protocol gevolgd en heeft een van de getuigen het 'incident' onmiddellijk gemeld nadat de man vertrokken was. De kinderbescherming werd gebeld, die op hun beurt de politie inschakelden. Die hebben vervolgens hun collega opgepakt op verdenking van kindermishandeling.