FOK! Wat een weer: warm en nat

Het is bewolkt en een zone met (buiige) regen trekt vanavond van west naar oost over het land. Voor de regenzone uit is het zeer zacht met temperaturen van 11 tot 13°C. De zuidwestelijke wind is matig tot (vrij) krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard. Van het westen uit neemt de wind de komende uren af.

Vannacht trekt de regenzone verder oostwaarts. In Limburg blijft echter tot de ochtend regen mogelijk. Elders wordt de bewolking dunner en is een bui niet uitgesloten. De minimumtemperatuur bedraagt ongeveer 6°C bij een matige, langs de kust vrij krachtige zuidwestenwind.

Donderdag overdag wisselen wolkenvelden en zon elkaar af, plaatselijk kan een bui voorkomen. In het zuidoosten blijft het bewolkt en met name in Limburg is er kans op af en toe (mot)regen. De wind blijft zuidwestelijk en overwegend matig van kracht. Met een maximumtemperatuur van circa 9°C wordt nog altijd vrij zachte lucht aangevoerd. (Bron: KNMI)

Nederland
 

Rotterdam in het donker (archieffoto: Disbatch)
Rotterdam in het donker (archieffoto: Disbatch)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!