Zombies slopen in RuneScape voor mooie prijzen

RuneScape heeft tijdelijk een zeer toegankelijke PvE survival-modus genaamd Dimension of the Damned. Hieraan kunnen de gratis en de betalende spelers meedoen. Ook nieuwkomers maken kans op de hoofdprijs, omdat iedereen even sterk is. RuneScape Dimension of the Damned begint NU!

Zee van zombies
Gedurende tien dagen kan iedereen naar een alternatieve versie van Gielinor reizen. Hier kun je met een maximale versie van je personage, dat wil zeggen dat al je vaardigheden (skills) het hoogste level hebben. Vervolgens moet jij samen met anderen een uur lang golf na golf van zombie-aanvallers overleven. Er zijn overal spullen te vinden, waarmee je het de zombies moeilijker kan maken.  

RuneScape Dimension of the Damned - Barricades

Score
Na dit uur krijgt iedereen een score. Je mag vaker proberen om een uur lang te overleven tegenover de ondoden, wat een ideale kans is om verschillende strategieën uit te proberen. De 1000 spelers met de hoogste score mogen op 28 oktober in de finale spelen. Hier is het de bedoeling anderhalf uur lang overeind te blijven.

RuneScape Dimension of the Damned - Zombies

Prijzen
Iedereen die mee doet aan Dimension of the Damned krijgt een survivors outfit en de RIP axe. De 1000 finalisten krijgen ook de titel ‘The Damned’. De beste tien spelers krijgen daarbij hun eigen standbeeld in Falador en een Dimension of the Damned-huisdier. De top vijf zitten op rozen. Zij ontvangen een volledig betaalde Jagex reis en een jaar lang gratis Premier Club lidmaatschap. De winnaar verdient de titel ‘King (of Queen) of the Damned’, waar het voor iedereen om draait. Daarnaast krijgt de winnaar ook 200 miljoen GP, een levenslang RuneScape-lidmaatschap en een echte zombie-award.

RuneScape Dimension of the Damned - Strategie

RuneScape Dimension of the Damned - Teamwork

RuneScape Dimension of the Damned - Logo