Man golft te vaak, vrouw snijdt piemel af

Een wijze les voor mensen met een Zuid-Koreaanse vrouw: ga niet te vaak golfen. Dat deed de man van ene mevrouw Kim uit Yeosu wel en dat kwam hem duur te staan: de beste man heeft nu geen piemel meer.

Volgens de 50-jarige vrouw spendeerde haar man veel te veel tijd aan het verfijnen van zijn swing op de lokale golfbaan, zonder zijn eigen golfclub bij haar naar binnen te putten. Ook gaf de man zijn vrouw volgens haar niet genoeg geld om van te leven, terwijl een gewelddadige uitbarsting hier en daar richting zijn vrouw zijn zaak(je) vermoedelijk ook niet bepaald geholpen heeft.

Mevrouw Kim vond het genoeg geweest en toen haar man lag te slapen zette ze een keukenmes tegen zijn jongeheer, die er vervolgens afgesneden werd. Om zeker te weten dat zijn naaimateriaal niet teruggenaaid kon worden spoelde ze het ding ook nog door het toilet. De buren kwamen kijken nadat ze flink wat gekreun hoorde, niet gek als je piemel er zojuist afgesneden is, en vonden de man kermend van de pijn op de grond.

De 54-jarige man ligt inmiddels in het ziekenhuis in stabiele toestand, zo meldt de Jeju Weekly.