Mayweather lacht om bod UFC

Floyd Mayweather is nog nét niet beledigd door het bod dat UFC-directeur Dana White vrijdag uitbracht om hem te verleiden om nog één keer de handschoenen op te pakken. White bood 25 miljoen dollar om Mayweather te verleiden om het gevecht tegen UFC-kampioen Conor McGregor te accepteren. 

McGregor zou ook 25 miljoen dollar ontvangen. Daarbovenop zou Mayweather nog een gedeelte van de tv-inkomsten kunnen krijgen. Verwacht wordt dat een tv-uitzending minstens twee miljoen abonnees zou kunnen trekken, die elk zo'n 70 tot 90 dollar zouden moeten betalen om dit gevecht live op tv te mogen zien.

Voorstel White en reactie Mayweather (Bron: Youtube)

"White is verdomme een komediant," was het enige wat Mayweather kwijt wilde over dit bod. De puissant rijke oud-bokser liet alleen zijn Hublot Laferrari horloge nog even zien, een horloge waarvan de goedkoopste versie zo'n 220.000 dollar moet kosten.

White zal nog flink in de buidel moeten tasten om dit gevecht van de grond te krijgen, want de Amerikaanse bokslegende heeft al vaker aangegeven voor minder dan honderd miljoen dollar zijn bed niet uit te komen. Met dit eerste bod lijkt het erop dat White en de UFC toch moeite willen gaan doen om het gevecht tot stand te brengen.