Bobbi Eden verleidt kinderen tot seks

In Assen is flinke beroering ontstaan rond een groot billboard met niemand minder dan een halfnaakte Bobbi Eden. 's Lands bekendste pornoster verleidt aan de rondweg automobilisten tot webcamseks. Alleen blijkt dit reclamebord pal tegenover een grote overdekte speeltuin te staan.

Het zijn – uiteraard – zure mutsen die aanstoot nemen aan de reclame-uiting in de Drentse hoofdstad. "Rij ik naar voetbaltraining voor de jongste, staat daar met koeienletters webcamsex!", jankt een moeder. "Pardon? In wat voor maatschappij leven wij?!"

"Ik heb twee kinderen in de auto van 8 en 12 jaar. Die kunnen lezen. Dit wordt je dus gewoon opgelegd!", vervolgt de dame in kwestie. Zoals het een ware huisvrouw betaamt, nam ze direct contact op met de gemeente. "En ik was niet de enige, werd mij verteld."

Vorig jaar leidde een reclamebord in Assen ook al tot ophef. Toen stond er een naakte vrouw op de billboards. ChristenUnie, een van de grotere partijen in de Drentse plaats, stelde destijds vragen in de gemeenteraad. Hierop werden de posters direct verwijderd.