Sexy studente smeekt om orgasme

Megan Ward heeft een terechte klacht. De twintigjarige studente aan de Universiteit van Birmingham heeft nog nooit een orgasme gehad. Ondanks dat ze zichzelf iedere dag bevredigt met haar tientallen seksspeeltjes.

Hoe hard Megan of een eventueel vriendje ook probeert, nog nooit is zij heerlijk soppend klaargekomen. En dat terwijl zij al meer dan drie jaar zichzelf bewerkt met tal van apparaten, die zij beschouwt als haar huisdieren.

Uiteindelijk besloot ze zich eens te laten onderzoeken door een arts. Deze vertelde haar dat zij lijdt aan anorgasmia. Door deze aandoening zal zij waarschijnlijk nooit tot een hoogtepunt in haar leven komen.

Hierop besloot Megan haar frustraties van zich af te schrijven in een studentenblaadje, met als columntitel: I'm Megan, and I STILL can’t orgasm'. Hierop stroomde haar mailbox vol met mails van wanhopige viezeriken die 'het klusje wel even wilden klaren'.

"Een van de mannen vertelde me dat ik gewoon nog nooit de ware had ontmoet", aldus de studente. "Hij snapte gewoon het hele punt niet. Ik houd het wel bij mijn tien dildo's, met als favoriet de Magic Wand. Al heeft ook deze me nog nooit een hooogtepunt bezorgd."