Sam Smith heeft nog nooit relatie gehad

Sam Smith heeft weinig kaas gegeten van de wereld van dating. Nog nooit heeft hij een relatie gehad, onthult hij aan E! News.

"Ik heb nog nooit een vriendje gehad dus ik weet niet echt beter", vertelt de 23-jarige zanger. "Ik ben nog steeds aan het leren hoe je goed en normaal een date hebt." Nu hij beroemd is, wordt het niet makkelijker om een 'normale' date te hebben. "Er zijn allerlei uitdagingen en obstakels in mijn leven, maar ik probeer zo normaal te zijn als dat ik eerst was."

Of de dates nou goed gaan of niet, een echte relatie aangaan wordt nog een hele uitdaging, vertelt hij. "Ik ben al 23 jaar single dus ik weet het niet. Het gaat moeite kosten." Met een nieuw hoofdstuk in zijn carrière is de zanger sowieso te druk voor dates. Maandag lanceerde hij zijn, naar eigen zeggen radio-onvriendelijke, single Drowning Shadows en hij staat ook in de schijnwerpers met het nummer Writings On The Wall, dat in de nieuwe James Bond-film Spectre te horen is. "Dat is een hoogtepunt uit mijn carrière", meldde de zanger eerder over het nummer voor de film. "Het is geweldig om onderdeel uit te maken van dit legendarische Britse erfgoed."

Sam Smith heeft nog nooit relatie gehad
Sam Smith heeft nog nooit relatie gehad (Foto: BuzzE)