Spookstad opnieuw verschenen in Engeland

Opnieuw is er een glimp opgevangen van een parallel universum. Na twee verschijningen van een spookstad in China, was nu Engeland aan de beurt. Het slaapstadje Hastings om precies te zijn.

Het gaat van vreemd naar vreemder. Gisteren viel al op Fok! te lezen dat op twee verschillende plekken in China een mysterieuze stad in de wolken te zien was. Weerdeskundigen deden dat af met de verklaring dat het luchtspiegelingen zouden zijn. Nu lijkt het erop dat hier 'om de hoek' wellicht dezelfde stad is verschenen. In het zuiden van Engeland, voor de kust van Hastings is in de wolken opnieuw dit opmerkelijke verschijnsel te zien.

De stad is vastgelegd door iemand die op dat moment foto's van de lucht aan het maken was. Helaas is de afstand tot de stad een stuk groter dan de 'Chinese' foto. Het is dan ook niet helemaal duidelijk of het dezelfde stad betreft.

Naar goed internet-gebruik zijn er weer allerlei speculaties over de herkomst van de verschijning. Dit loopt uiteen van dat dit een Satanisch symbool zou zijn van naderend onheil, tot het idee dat de stad via een wormhole bij ons op visite is gekomen. Ook de gedachte dat het een groot hologram zou zijn, verzorgd door de Amerikaanse, dan wel Chineze overheid, wordt niet uitgevlakt.