Manager moet Barbie vooral rijk maken

Samantha van der Plas-de Jong, beter bekend als Barbie, verwacht van een manager vooral dat die haar rijk maakt. De realityster wil haar voormalig manager Jake Hampel inruilen voor 'een goede manager die me wel rijk gaat maken'. Dat zei Barbie in RTL Boulevard.

De Jong ligt in de clinch met Hampel. "Omdat hij geen manager voorstelt en hij kan z'n taak niet doen", zei Barbie over de reden dat ze Hampel heeft ontslagen. "Nu word ik niet rijk." Volgens de blondine en haar man Michael heeft Hampel het te druk met zijn eigen tv-carrière. "We kunnen niks meer bij Michael en Samantha halen, dus dan ga ik maar m'n eigen weg en een pilot opnemen en kijken of dat aanslaat", illustreerde Michael, die vindt dat Hampel meelift op het succes van zijn vrouw.

Dat is volgens Hampel helemaal niet het geval. "Ik heb hen heel vaak voor schade en schande behoed. Onze visies zijn in vijf jaar tijd uit elkaar gegroeid. Ik heb Samantha leren kennen als een meisje met een badpakje in Cherso en het is nu een moeder van twee kinderen."

Barbie zou volgens haar oud-manager 'beter moeten weten' dan hem een huichelaar noemen. "Ik denk dat dat meer de emotie is." Samantha geeft toe dat ze de samenwerking met Hampel liever op een andere manier had willen afronden. "Je bent wel vijf jaar samen geweest en hebt samen heel veel dingen meegemaakt. Dat het dan zo moet eindigen."

Manager moet Barbie vooral rijk maken
Manager moet Barbie vooral rijk maken (Foto: BuzzE)