Soapster (18) klust bij als hoer

De Tsjechische Diana Korbelova is een apart geval. Overdag is zij namelijk te zien als studente Maria in soapserie 'De Straat'. 's Nachts heet zij echter Ester, en schuimt de 18-jarige de straten van Praag af op zoek naar vleselijk contact.

Je zou denken dat soapie zijn wel een flink belegde boterham oplevert, maar niets blijkt minder waar. De mooie brunette leidt namelijk een dubbelleven.

Als lichtekooi Ester huurt ze een appartement in de Tsjechische hoofdstad en biedt ze haar diensten aan. Voor 30 euro mag je er een halfuurtje op. Heb je meer tijd nodig, dan ben je voor een uurtje omgerekend 60 euro kwijt.

Ze speelt nog maar een paar maanden de hoer, maar ze komt niet meer aan de bak op tv. Ze is tegen de lamp gelopen toen klanten opschepten over het feit dat ze een soapster aan hun spermaspeer hadden geregen. "Ze vertelde mij gek te zijn op haar bijbaan", laat een 54-jarige klant weten. "Zij had in twee maanden tijd al meer piemels gehad dan collega's die er al veel langer werken."

Een andere viezerik laat weten op 1 september gebruik te hebben gemaakt van haar diensten. Hij heeft er van genoten, en zou het zo weer doen. Televisiezender TV Nova heeft laten weten dat wat hen betreft Diana niet meer op de buis terugkeert.

Benieuwd naar de soapie? Hier zijn foto's en filmpjes van de gewezen soapster te zien