Sinťad O'Connor haalt weer uit naar Miley Cyrus

Sinéad O'Connor is nog steeds van mening dat Miley Cyrus zich ongepast gedraagt. De Ierse zangeres plaatste een foto van Cyrus op haar website waarop de 21-jarige zangeres wulps kijkt terwijl er geld uit haar mond steekt. "Weet iemand waar de ouders van dit meisje uithangen?" De twee kregen het een jaar geleden al met elkaar aan de stok nadat O'Connor Cyrus had bekritiseerd.

"Geen mens op deze aarde zou ooit een foto van mijn dochter maken of filmen terwijl ze gekleed is als een hoer en een lading geld uit haar mond heeft steken", zegt de 47-jarige zangeres, die geen kinderen heeft. Ook vindt O'Connor dat de muziekindustrie artiesten niet op een seksueel provocerende manier moet neerzetten.

"Ook al zien de artiesten het 'verkopen' van hun seksualiteit als een keuze, het minderjarige publiek heeft die keuze niet", zegt de zangeres. De artiesten geven volgens O'Connor een verkeerd voorbeeld. "Ze denken dat muziek alleen meer om seks draait."

Vorig jaar schreef de Ierse al meerdere open brieven aan Cyrus, die bekend is vanwege haar weinig verhullende pakjes en sexy danspasjes. Cyrus vergeleek de niet altijd even stabiele O'Connor daarop met Amanda Bynes, die destijds in een kliniek verbleef vanwege haar verslavingen en persoonlijke problemen. De Amerikaanse heeft nog niet gereageerd op de nieuwe kritiek van O'Connor.