Dead or Alive 5 Ultimate krijgt extra personage

Het vechtspel Dead or Alive 5 Ultimate heeft na de E3 een extra personage en veel kostuums beschikbaar. Het betreft Phase-4, een kloon van Kasumi. Daarnaast zijn er extra outfits aan te schaffen als DLC.

Volgens het verhaal in Dead or Alive 5 Ultimate, is Kasumi gekloond door de organisatie MIST. De laatste kloon-variant heet voluit ‘Kasumi α (Alpha) Phase-4’, maar wij mogen haar Phase-4 noemen. Ze is het laatste prototype en haar vechtstijl is gebaseerd op de Mugen Tenshin Ninjutsu-techniek van Kasumi. Ze wordt tijdens het vechten vaak omringd door zwarte mist. Voor ongeveer €4,- mag je van haar vechtkunst genieten en kennis nemen van haar droevige levensverhaal.

Misschien zie je haar liever gekleed als een verpleegster, een cheerleader, een kerstelfje, een sportster of een femme fatale. Die mogelijkheid is er voor slechts €1,50 per kostuum of €5,50 voor de hele set. Als je Phase-4 en haar gehele garderobe in een pakket aanschaft, dan betaal je maar €8,90.

Er zijn ook ‘Yaiba: Ninja Gaiden Z’-kostuums voor Ryu Hayabusa en Momiji in voorbereiding. Daarnaast zijn er tien outfits, voornamelijk overalls, te koop voor alle andere vechters. Deze tien (dus zonder de Ninja Gaiden-varianten) zullen samen €10,25 kosten. Hieronder is er een filmpje van een aantal kostuums. Voor degenen die de reeks DoA niet kennen: er zitten hele sexy varianten bij. 

Alle genoemde prijzen in dit artikel zijn zonder de btw. Phase-4 en alle kostuums zijn verkrijgbaar vanaf 17 juni. Dead or Alive 5 Ultimate is er voor PlayStation 3 en Xbox 360.