Ultra Street Fighter IV heeft datum en prijs

In de nieuwste pre-ordertrailer geeft Capcom dan de precieze data weg voor Ultra Street Fighter IV, de nieuwste telg in de familie met vijf nieuwe personages en zes nieuwe arena's.

De digitale upgrade van Ultra Street Fighter IV komt 4 juni voor PlayStation 3 en Xbox 360 uit. Op 5 augustus komen de complete consoleversies in de digitale en echte winkel te liggen. Vechtersbazen op pc moeten tot 8 augustus wachten voordat ze aan de gang kunnen met de nieuwe gameplayelementen zoals Ultra Combo Double en Red Focus Attack. De vijf nieuwe personages zijn Hugo, Rolento, Poison, Elena en Decapre. Dat maakt in totaal 44 personages om mee en tegen te vechten.

Als je de digitale upgrade of winkelversie van Ultra Street Fighter IV preordert krijg je gratis extra kostuums voor de vijf nieuwe personages. Alle eerder uitgebrachte kostuums zitten in deze versie van Street Fighter IV. Eigenaren van Super Street Fighter IV of Super Street Fighter IV: Arcade Edition kunnen het spel upgraden voor €14.99. De complete digitale pc-versie kost €29.99 op steam net zoals de complete digitale- en winkelversies van consoles.