GTA Online krijgt High Life

Volgende week dinsdag krijgt GTA Online weer een nieuwe uitbreiding. In High Life kunnen spelers meerdere huizen tegelijk bezitten en uiteraard zijn er ook weer nieuwe bolides in de stad te vinden om Los Santos onveilig te maken.

Nu het mogelijk is om meer dan één huis tegelijk te bezitten is het natuurlijk wel zo leuk als er extra keus op de huizenmarkt is en gelukkig is dat ook het geval. Vijf nieuwe appartementen zijn toegevoegd in onder andere Eclipse Towers en Richards Majestic. Deze appartementen hebben ook een geheel nieuw interieur.

Een extra huis brengt natuurlijk ook een extra garage met zich mee en ook daar heeft Rockstar rekening mee gehouden. Drie nieuwe auto's en een motor zijn vanaf dinsdag te koop: de Enus Huntley S (SUV), Dewbauchee Massacro (Sports), Pegassi Zentorno (Super) en de Dinka Thrust (Motorcycle) zijn via Legendary Motorsport aan te schaffen.

Ammu-Nation loopt natuurlijk niet achter, want nieuwe voertuigen vragen om nieuwe wapens om ze weer in puin te schieten. Bescherm je nieuwe aanwinsten met de Bullpup Rifle!

High Life brengt verder nog nieuwe Jobs, waaronder nieuwe Contact Missions.

GTA Online High Life

GTA Online High Life

GTA Online High Life