Pedo-dwerg rijdt 18 uur voor wip

Als de nood hoog is, kan de redding voor hetzelfde geld ver weg zijn. Dat ervoer Christopher Lanning, een dwerg uit Kansas City.

Op internet had de kleine man een minderjarig meisje uit Florida ontmoet, dat zei met hem de koffer in te willen duiken. Lanning bedacht zich geen moment en maakte een non-stop rit van 18 uur om vast te stellen dat zijn virtuele liefje een agent van de zedenpolitie was.

Dat het 14-jarige meisje ruim 2.000 kilometer verderop woonde, kon het ziekelijke libido van de kabouter niet afremmen. Hij gooide zijn volle 140 centimeter lichaamslengte in de auto en reed plankgas richting Longwood Florida. Om eenmaal on the road zeker geen tijd te verkwisten, deed de perverseling zijn behoefte binnenboord.

Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming ging het in rap tempo bergafwaarts met de seksuele driften van de kort afgezaagde 40-jarige. Op de plek van de afspraak - een tankstation nabij de school van het meisje - stond de zedenpolitie al met groot verlangen op hem te wachten.

"De stank in de auto van de arrestant was nauwelijks te harden", zegt woordvoerder Kevin Tuck van het Longwood Police Department. De viezerik werd gearresteerd en moet op 20 mei voor de rechter verschijnen.