Allah: vrouwen zijn haram

De Council of Islamic Ideology (CII) heeft in al haar aardse wijsheid na diepgaand overleg besloten dat Allah vrouwen onislamitisch, overbodig en onnatuurlijk vindt, bericht Pakistan Today met een satirische kijk op de feiten.

Voorzitter Maulana Muhammad Khan Shirani heeft ontdekt dat vrouwen strijdig zijn met de wetten der natuur. Om de Iislam en de sharia optimaal te beschermen tegen deze gruwel zouden deze onnatuurlijke wezens gedwongen moeten worden om zo snel als mogelijk op te houden met bestaan. De aankondiging van dit bevrijdende nieuws kwam een paar dagen na een eerdere bijeenkomst van de wijze baardmannen die ging over vanaf welke leeftijd je als goede moslimman met de onnatuurlijke wezens mag neuken huwen.

Religekkie Shirani legt uit, na de vrouwwezens onislamitisch verklaard te hebben, dat er nu wereldwijd nog maar twee vrouwensoorten bestaan. De haram-vrouwen die gewoon categorisch verboden zijn en de makrooh-vrouwen die je als goed moslim ontzettend moet haatbaarden.

Hij ging verder met uit te leggen hoe de vrouwen over de hele wereld ervoor kunnen zorgen dat ze van haram worden gepromoveerd tot makrooh: "Iedere vrouw die haar wil uitoefent is haram, absoluut haram en is aan het samenzweren tegen de islam en de ummah, terwijl die vrouwen die volledig ondergeschikt zijn de status van makrooh kunnen bereiken. Zo genereus is onze ideologie en dat is wat echte moslimmannen als de ware fakkeldragers van geslachtsgelijkheid voorstaan." voegde de CII-voorzitter toe.

CII-bobo's verklaarden aan nieuwsmedium Khabaristan Vandaag dat de raadsleden hadden beraadslaagd over verschillende historische verwijzingen met betrekking tot vrouwen en concludeerde dat elke vrouw een bron van Fitna is en een eeuwige vijand van de islam. Verder is er uitgeknobbeld dat door deze onnatuurlijke wezens te onderwerpen, de islam veilig als religie van vrede, welvaart en gelijkheid kan voortbestaan.

In een reactie op een gestelde vraag zei een van de CII-bobo's ook nog dat het beter was om niet de internationale normen van geslachtsgelijkheid te gebruiken als deze strijdig zijn met die van de islam. “Wij geloven niet in westerse idealen en alles wat conflicteert met de islam moet genegeerd worden.

Uit de bijeenkomst kwam ook nog een advies voor de overheid: het recht om te ademen zou vrouwen ontnomen moeten worden. “Het recht voor een vrouw om wel of niet te mogen ademen is in handen van haar man of haar mannelijke bewaker. Geen enkele vrouw zou onder welke omstandigheid ook zelf mogen beslissen om wel of niet te ademen.” voegde Shirani nog toe.