Fey onkent geruchten Mean Girls 3

Tina Fey denkt niet dat er een vervolg komt op de komedie Mean Girls 2. De comédienne was samen met Lindsay Lohan te zien in Mean Girls uit 2004, maar niet in het vervolg uit 2011. "We doen vast iets rondom het tienjarig jubileum van de eerste film, maar er komt geen nieuwe", zegt Fey tegen het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood.

De eerste Mean Girls was een onverwachte hit en bracht wereldwijd ruim 129 miljoen dollar op. Het volgens vele fans slechts officieuze vervolg werd beduidend minder groots gelanceerd en verscheen in de meeste landen alleen op dvd. Toch blijven geruchten over een derde film hardnekkig de ronde doen.

"We worden misschien gebeld voor een reünie of iets dergelijks", gaat de 43-jarige Fey verder. "Maar ik verwacht niet meer dan een paneldiscussie met een bord kippenvleugeltjes."

"Iedereen mag zijn roze shirtje tevoorschijn halen", zegt Fey. "Het is tien jaar geleden. Dat kun je ook wel zien als je naar me kijkt."

Fey is momenteel volop haar nieuwe film Muppets Most Wanted aan het promoten. De komedie verschijnt in mei in de Nederlandse bioscopen.


Tina Fey onkent geruchten Mean Girls 3 (Foto: Novum)