Duhamel oefende met hond voor vaderschap

Josh Duhamel vond het hebben van een hond een goede voorbereiding op het vaderschap. "Het was niet alleen makkelijker dan ik van tevoren had verwacht, maar het heeft me op een vreemde manier ook voorbereid op het vader zijn", zegt de acteur, die samen met zangeres Fergie vorige zomer een zoon kreeg, tegen entertainmentzender E!

"Toen ik mijn hond kreeg was ik doodsbang voor de verantwoordelijkheid. Je moet de hele tijd zorgen dat het beest eten krijgt en naar buiten gaat om te poepen en plassen", zegt de 41-jarige Duhamel, die in 2009 met Fergie trouwde.

De acteur is nog steeds dolblij met zijn gezin. De zangeres zei eerder al dat de twee nooit langer dan twee weken niet bij elkaar zijn. Fergie is dan ook bij de acteur die momenteel in Austin bezig is met de opnames van de film Lost in the Sun. "We zijn een heel gelukkig gezinnetje in Austin in Texas. Ik kan niet te lang zonder haar en mijn jongen." Duhamel sluit niet uit dat het koppel in de toekomst nog een kind krijgt. "Dat komt wel op een gegeven moment."

Voor de acteur was het liefde op het eerste gezicht toen hij de 38-jarige Fergie jaren geleden ontmoette. De acteur versierde de zangeres door tegen haar te zeggen dat ze 'heet' is. "Het klinkt flauw als je het zegt, maar ze wist dat ik het spottend bedoelde omdat ze ook wel doorhad dat ik een beetje verliefd op haar was."

Josh Duhamel