FOK! wat een weer... Af en toe zon

De Kerst is inmiddels halverwege en het weer valt tot nog toe reuze mee. Alle ellende hebben we net vóór Kerst gehad. Overigens viel er tijdens het stormweer op dinsdag veel regen in het oosten. De hoeveelheden liepen daar op tot ruim 30 millimeter. Gisteren viel het gelukkig allemaal wel mee.

Met name in het noordoosten begon de dag nog bewolkt en miezerig, maar uiteindelijk heeft vrijwel iedereen de zon nog even gezien. Er waren wel enkele regen- en onweersbuien aanwezig boven zee, maar door de zuidelijke stroming bleven deze netjes daar hangen. Na een heldere nacht verloopt ook deze 2e Kerstdag overwegend droog. Opnieuw ontstaan er boven zee een paar buien, maar wederom lijken deze voornamelijk boven die grote plas water te blijven. Wel zijn er in de westelijke helft vrij veel wolkenvelden aanwezig. Meer naar het oosten toe is er ook ruimte voor de zon. De wind is zwak tot matig en blijft uit het zuiden komen. Het wordt maximaal 7 graden.

Morgen staat er weer wind en regen op het menu, maar het lijkt nu niet tot storm te gaan komen.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Feestdagen